Privacy Verklaring


Door het invullen van het Contactformulier of de vragenlijst, beschikt De Wereld van Nu over een aantal persoonlijke gegevens van je. In deze Privacy Verklaring van De Wereld van Nu vindt je informatie over de manier waarop er met jouw persoonlijke gegevens wordt omgegaan.

De Wereld van Nu

De Wereld van Nu is een eenmansbedrijfje die Mindfulnesstrainingen aanbiedt in Rotterdam en omstreken. Kenwoorden die centraal staan in de dienstverlening zijn: Persoonlijk, integer, empathisch, nuchter, professioneel en helder. De Wereld van Nu is een gecertificeerd trainer en erkend door beide beroepsverenigingen VVM en VMBN (categorie 2 trainer). Dit betekent dat De Wereld van Nu een door de beroepsverenigingen erkende opleiding heeft gevolgd en zich regelmatig blijft bijscholen en verdiepen. De Wereld van Nu staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64849457.

Doel gegevens

Jouw persoonlijke gegevens, zoals e-mailadres, telefoonnummer en adresgegevens, worden door De Wereld van Nu gebruikt om contact met je op te nemen, je post te kunnen sturen en, alleen met jouw toestemming, je per e-mail op de hoogte te houden van de activiteiten en trainingen die De Wereld van Nu aanbiedt. Wanneer je je aanmeldt voor een cursus of training, vul je een vragenlijst in. Deze gegevens worden gebruikt om in te schatten of deelname aan een Mindfulness Cursus of Training het juiste moment is. Mindfulness is goed voor iedereen, maar er zijn situaties waarin iemand geen ruimte heeft om te oefenen met de stof die aangereikt wordt in de training.

Wie ontvangen jouw gegevens en hoe wordt er mee omgegaan

Jouw gegevens worden ontvangen door De Wereld van Nu. Ook op de server van de webhost van De Wereld van Nu komen deze gegevens terecht, zodat De Wereld van Nu de gegevens kan ontvangen. Google Analytics houd allerlei gegevens bij van internetverkeer en zoekgedrag op internet. Dit is niet persoonlijk, maar elke actie of zoekopdracht die je op internet doet, wordt bijgehouden. Jouw gegevens worden door De Wereld van Nu niet verkocht aan derden of bedrijven. Mocht je een doorverwijzing willen naar een andere Mindfulnesstrainer of andere dienstverlener, dan vraagt De Wereld van Nu eerst jouw toestemming om jouw gegevens door te mogen geven. Jouw gegevens worden zo lang bewaard als wettelijk vereist is. De wet bepaalt namelijk dat bedrijven een aantal jaar hun administratie moeten bewaren. Bij de administratie horen facturen en daar staan persoonlijke gegevens op. Verder wordt jouw e-mailadres bewaard zolang je de informatiemails van De Wereld van Nu wilt blijven ontvangen.

Jouw rechten

Je hebt recht op inzage. Dit betekent dat je aan De Wereld van Nu mag vragen om jouw persoonlijke gegevens aan jouw op te sturen of om ze met jouw te delen.

Je hebt recht op rectificatie. Dit betekent dat je ten allen tijde jouw gegevens kan laten aanpassen of laten verbeteren.

Je hebt recht op het indienden van een klacht. Je kan een klacht indienen via de Autoriteit Persoonsgegevens als je van mening bent dat De Wereld van Nu je niet goed geinformeerd hebt over het gebruik en omgaan met jouw persoonlijke gegevens of dat je vindt dat De Wereld van Nu niet correct met jouw gegevens is omgegaan. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij De Wereld van Nu als je ontevreden bent over de dienstverlening of over de manier waarop je bejegend bent door De Wereld van Nu.

Je hebt het recht op het wissen of stopzetten van het gebruik van jouw gegevens. Je kan ten allen tijde aangeven dat je wilt dat De Wereld van Nu jouw gegevens niet langer mag gebruiken om contact op te nemen. Ook mag je vragen of De Wereld van Nu je gegevens wilt wissen. De Wereld van Nu geeft hier gehoor aan, zolang de wet niet anders eist.

Beveiliging van jouw gegevens

De Wereld van Nu heeft haar website beveiligd tegen onrechtmatig gebruik. De Wereld van Nu is in het bezit van een SSL-certificaat. Ook is een extra beveiliging ingebouwd bij het invullen van het contactformulier.