Overig aanbod – Opfrisseravonden, Workshops en Individuele Cursus


De Wereld van Nu biedt, naast de Mindfulness Cursus (MBSR), ook de volgende activiteiten aan:

Opfrisseravond- De Opfrisseravond is bedoeld voor iedereen die een Mindfulness Cursus heeft gedaan en behoefte heeft aan een opfrisser en aan verdieping in de beoefening. Tijdens deze avond is er ruimte en aandacht voor het delen van ervaringen, het bespreken van wat nog moeilijk is, het stellen van vragen, het samen oefenen, het samen mediteren en voor stilte.

Kosten: € 25 per persoon (inclusief BTW, thee, water en koekjes). Locatie: Schiezicht, Mathenesserdijk 272b (3026 GN) in Rotterdam.

Data:

  • 20 mei 2019

  • 18 september 2019

  • 11 december 2019

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Aanmelden kan via het contactformulier.


Workshop Mindful Eten – 10 Januari 2018 kwam de FLOW uit waarin aandacht is besteed aan de workshop Mindful Eten die ik gaf.  Het interview was een leuk en inspirerend gesprek over vertragen, weer echt proeven en de smaak beleven, maar ook over waarom met aandacht eten soms zo lastig is. Eten is doorspekt met gewoonten en tradities. Misschien wel de meest bekende gewoonte is om de maaltijd aan tafel te gebruiken om bij te praten met elkaar. Het eten is dan het middel, maar niet iets waar je met je volle aandacht bij bent.

Kosten zijn: € 35 per persoon inclusief BTW en andere kosten. Minimaal aantal personen: 5.

Tijd: 2 uur

Wil je met een groep vrienden/vriendinnen meer ontdekken over Mindful Eten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!


Individuele Mindfulness Cursus – Het is ook mogelijk om een individuele sessie af te spreken. Afhankelijk van je behoefte en wensen, kunnen we de inhoud samenstellen.

Kosten: € 70 per uur inclusief BTW

Locatie: Schiezicht,Mathenesserdijk 272b, 3026 GN in Rotterdam

Tijd: Ca. 1 uur (afhankelijk wat gewenst is).


Interesse? Via het contactformulier kan je contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier