Mindfulness voor bedrijven


Binnen uw bedrijf kan door medewerkers werkdruk en daardoor stress ervaren worden. Loopt dit te hoog op, dan kan dit gevolgen hebben in de vorm van ziekteverzuim en extra kosten voor uw bedrijf.

De Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) cursus is uitstekend geschikt om preventief in te zetten. Zowel medewerkers als directie hebben er baat bij. Het verminderen van stress is namelijk gezond voor medewerker en uw bedrijf.

U kunt kiezen voor de volledige Mindfulness Based Stress Reduction Cursus van 8 bijeenkomsten van 2,5 uur elk of voor een kortere versie die aangepast is op de behoefte. Ook een introductieworkshop van 2 uur, waarbij kennis gemaakt wordt met Mindfulness, is mogelijk.

Neem contact op via rian[at]dewereldvannu.nl om de mogelijkheden van een volledige Mindfulness Based Stress Reduction cursus of introductieworkshop te bespreken.


Kosten:

Bij uw bedrijf: Volledige MBSR Cursus kost € 350,-, exclusief BTW, per persoon en is mogelijk bij minimaal 4 en maximaal 10 personen (afhankelijk van de grote van de ruimte).

Bij locatie Schiezicht (Mathenesserdijk 272B): Volledige MBSR Cursus kost € 425, -, exclusief BTW, per persoon en is mogelijk bij minimaal 4 en maximaal 8 personen.

Een introductieworkshop van 2 uur bij uw bedrijf kost € 40,- exclusief BTW, per persoon en is mogelijk bij minimaal 4 en maximaal 10 personen (afhankelijk van de grote van de ruimte).

Een introductieworkshop van 2 uur bij locatie Schiezicht (Mathenesserdijk 272B) kost € 47,50 exclsusief BTW, per persoon en is mogelijk bij minimaal 4 en maximaal 8 personen.

De prijs voor de kortere versie die aangepast is op de behoefte, is € 225,- exclusief BTW, per persoon bij uw bedrijf en is mogelijk bij minimaal 4 en maximaal 10 personen (afhankelijk van de grote van de ruimte).

Wilt u liever naar de locatie Schiezicht (Mathenesserdijk 272B) komen, dan kost de kortere versie € 275,- exclusief BTW, per persoon en is mogelijk bij minimaal 4 en maximaal 10 personen (afhankelijk van de grote van de ruimte).