Aanmelden


bovenkamer Schiezicht

Als je wilt deelnemen aan de Mindfulness Cursus (MBSR/Stressreductie) kan je je aanmelden door een mail te sturen naar rian[at]dewereldvannu.nl. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding en een aanmeldformulier. Je kan ook het onderstaande aanmeldformulier invullen en verzenden.

Sommige vragen op dit aanmeldformulier zijn persoonlijk en ik kan me voorstellen dat je je afvraagt wat de reden is dat dit gevraagd wordt. Mindfulness is goed voor iedereen, maar soms zijn er situaties waarin het tijdstip om een cursus te volgen te vroeg kan zijn, bijvoorbeeld als de emoties te heftig zijn of als er zoveel stress ervaren wordt, waardoor er geen ruimte is om te oefenen. Twijfel je of nu het juiste moment is om deel te nemen aan een Mindfulness Cursus? Je bent welkom om contact op te nemen zodat we samen de mogelijkheden bespreken.

Om je aan te melden voor de Opfrisseravond Mindfulness, kan je een mail sturen naar rian[at]dewereldvannu.nl. Wat ik graag terug lees in de mail:

  • je naam en achternaam

  • adres

  • waar en wanneer je de Mindfulness Cursus hebt gevolgd

Heb je interesse in een Introductieworkshop Mindfulness of heb je een andere vraag, dan kan je mailen naar: rian[at]dewereldvannu.nl. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Aanmeldformulier