Mindful2Work


Op woensdag 6 maart start een cursus Mindful2Work. Dit is een speciale, wetenschappelijk onderzochte Mindfulness Cursus voor iedereen die kampt met klachten als gevolg van een burn-out, overspannenheid en overbelasting. Alhoewel het vooral gericht is op klachten die ontstaan zijn door werk, kan je ook deelnemen als je overbelast bent vanwege bijvoorbeeld dubbele taken zoals mantelzorger, moeder/vader en werknemer zijn. Soms zijn al die ballen die we in de lucht willen, en vaak van onszelf moeten, houden, teveel. De intense vermoeidheid zorgt dat je letterlijk niet meer door kan. Je batterij is leeg en al je reserves zijn op. Deze training combineert gezonde beweging (vergroting van de vitaliteit), rustgevende beweging (kalmerend effect voor lichaam en geest) met verkorte Mindfulness-oefeningen. Alle oefeningen houden rekening met de vermoeidheid die je kan voelen en daarmee de draagkracht die je hebt. Na de training voel jij je weer vitaler en heb je tools in handen om beter voor jezelf te zorgen in stressvolle en veeleisende situaties.

Volledige data: 6, 13, 20 en 27 maart, 3 en 10 april en 22 mei. Tijd: 19.00 – 21.00 uur. Aanmelden kan via het contactformulier.