Overig aanbod


De Wereld van Nu biedt, naast de Mindfulness Cursus (8-daagse MBSR), ook de volgende activiteiten aan:


Opfrisseravond- De Opfrisseravond is bedoeld voor iedereen die een Mindfulness Cursus heeft gedaan en behoefte heeft aan een opfrisser en aan verdieping in de beoefening. Tijdens deze avond is er ruimte en aandacht voor het delen van ervaringen, het bespreken van wat nog moeilijk is, het stellen van vragen, het samen oefenen, het samen mediteren en voor stilte.

Kosten: € 25 per persoon (inclusief BTW, thee, water en koekjes). Locatie: Schiezicht, Mathenesserdijk 272b (3026 GN) in Rotterdam.

Data: 31 Januari 2018.

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Aanmelden: stuur een bericht naar  rian[at]dewereldvannu.nl


Workshop Yoga & Mindful Eten in samen werking met Uit je Eigen Stad en yogadocente Rayette van Weijen – In deze workshop start je met een Easy Flow Yogales. Na een korte pauze ga je aan de slag in de workshop Mindful Eten met proeven, bewust worden, uit je hoofd en in je lichaam komen, stil worden, afdwalen en je aandacht weer terug halen. De oefening en meditaties worden afgewisseld met theorie en gedichten. Na de workshop Mindful Eten, kan je alles wat je hebt geleerd gelijk in de praktijk brengen met een gezamenlijke lunch in het restaurant van Uit je Eigen Stad. De lunch is met liefde en aandacht bereidt en vraagt met aandacht en liefde gegeten te worden.

Kosten: Yogales, workshop Mindful Eten, inclusief lunch: € 75,- per persoon inclusief BTW.

Locatie: Uit je Eigen Stad, Marconistraat 39, Rotterdam.

Data: 11 Februari 2018

Tijd: 9.30 – 14.30 uur.

Aanmelden kan via: www.uitjeeigenstad.nl

Workshop Mindful Eten in samen werking met Uit je Eigen Stad – In deze workshop kan je kennis maken met Mindfulness. Bijzondere aandacht wordt gegeven aan mindful eten.. Hoe vaak eet je niet gedachteloos je bord leeg, zonder echt te proeven wat je eet? En had je nou één boterham op of al twee? Tijdens de workshop ‘Mindful Eten’ leer je je automatische piloot (her)kennen en hier bewuster mee om te gaan. Want zo’n automatische piloot is soms handig, maar vaak ook helemaal niet. Bijvoorbeeld bij problemen in de emotionele sfeer, maar het kan ook genieten van het leven in de weg staan. In een kleine groep ga je aan de slag met proeven, bewust worden, uit je hoofd en in je lichaam komen, stil worden, afdwalen en je aandacht weer terug halen. De oefening en meditaties worden afgewisseld met theorie en gedichten. Na de workshop ga je alles wat je hebt geleerd gelijk in praktijk brengen met een gezamenlijke lunch in het restaurant van Uit je Eigen Stad. De lunch is met liefde en aandacht bereidt en vraagt met aandacht en liefde gegeten te worden.

Kosten: Workshop inclusief lunch: € 60,- per persoon inclusief BTW.

Locatie: Uit je Eigen Stad, Marconistraat 39, Rotterdam.

Data: 18 Februari 2018

Tijd: 11.00 – 14.30 uur.

Aanmelden kan via: http://www.uitjeeigenstad.nl/workshop-mindful-eten


Introductieworkshop –  Een introductieworkshop is mogelijk bij minimaal 4 en maximaal 8 personen. Het doel van de introductieworkshop is het kennis maken met Mindfulness. Door het volgen van de introductieworkshop krijg je een beter beeld van wat Mindfulness is en wat het voor jou kan betekenen.

Kosten: € 30 per persoon inclusief BTW.

Locatie: Samen te bepalen

Tijd: 2 uur

Interesse? Stuur een mail naar: rian[at]dewereldvannu.nl om de mogelijkheden te bespreken.


Individuele Mindfulness Sessie – Het is ook mogelijk om een individuele sessie af te spreken. Afhankelijk van je behoefte en wensen, kunnen we de inhoud samenstellen.

Kosten: € 70 per uur inclusief BTW

Locatie: Schiezicht,Mathenesserdijk 272b, 3026 GN in Rotterdam

Tijd: Ca. 1 uur (afhankelijk wat gewenst is).

Interesse? Stuur een mail naar: rian[at]dewereldvannu.nl om de mogelijkheden te bespreken.